Over ons

Persoonlijk en
feitelijk

We werken aan uw toekomst.

Ons team

De specialisten van Quore Capital

— Arnold Asjes
Arnold Asjes

Na zijn stage periode bij Quore Capital, is Arnold in 2016 in dienst getreden. Daarvoor heeft hij zijn master gehaald in Corporate Finance & Banking aan de Duisenberg school of Finance. Tijdens zijn bachelor heeft hij 6 maanden in Hong Kong gestudeerd en 1 jaar in de US toen hij voor het University tennis team uitkwam.

Bij Quore Capital is Arnold onderdeel van de sector teams Consumer, Retail & E-commerce en Building, Construction & Materials.

Arnold besteedt zijn vrije tijd aan sport (hardlopen, tennis, squash, skieen), reizen (naar onherbergzame oorden) en family & friends.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

— Jasper Blom
Jasper Blom

Jasper heeft zich in 2009 als partner aangesloten bij Quore Capital. Hiervoor was hij gedurende 7 jaar werkzaam bij ABN AMRO Corporate Finance zowel in Londen als in Amsterdam, laatstelijk als Vice President.

Sectoren waar Jasper zich voornamelijk mee bezig houdt zijn Building, Construction & Materials en Media & Technology.

Jasper is getrouwd en heeft drie kinderen. Zijn hobbies zijn golf, tennis, skiien en hardlopen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

— Lisa Daamen
Lisa Daamen
Office Manager lisa@quorecapital.com

Lisa is sinds 2019 als Office Manager in dienst getreden bij Quore Capital. Daarvoor heeft zij Office Management gestudeerd in Rotterdam en gewerkt bij een online booking platform.

Nadat zij naar Amsterdam is verhuisd, heeft ze zich aangesloten bij het Quore Capital team.

Ze brengt haar vrije tijd door met vrienden en familie en houdt van dansen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

— Beatrice Donoghue
Beatrice Donoghue

Beatrice is vanaf haar stage in 2023 werkzaam bij Quore Capital. Ze heeft een bachelor Bedrijfskunde (Vrije Universiteit) en twee masters; Finance (Vrije Universiteit) en Entrepreneurship (Vrije Universiteit & Universiteit van Amsterdam).

Tijdens haar studie heeft ze een semester in het buitenland doorgebracht in Shanghai en in de Ladies Network commissie van de Financial Study Association Amsterdam gezeten. Voordat Beatrice bij Quore is begonnen heeft ze ervaring opgedaan in het finance team van Adyen en KPMG.

In haar vrije tijd reist ze graag, brengt ze tijd door met familie en vrienden en doet ze graag aan pilates en boksen.

 

 

 

 

 

 

 

 

— Chris Franken
Chris Franken

Chris is mede-oprichter van Quore Capital. Daarvoor is hij in 1999 zijn carriere gestart bij ABN AMRO Corporate Finance. In die periode heeft hij gewerkt voor het M&A team en de sector teams FIG en Retail. Verder heeft hij een periode bij het Italiaanse M&A team van ABN AMRO in Milaan gewerkt.

De sector waar Chris zich voornamelijk op richt is Business services.

Chris heeft drie kinderen en probeert in zijn vrije tijd zijn wijnkelder en het kitesurfen op niveau te houden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

— Rob van Doorn
Rob van Doorn

Rob is een van de vier founding partners van Quore Capital. Hij begon zijn carriere bij Twynstra Gudde Corporate Strategy & Finance, waarna hij in 2000 bij ABN AMRO Corporate Finance is gestart. Bij ABN AMRO heeft hij transacties geleid vanuit Amsterdam, London, Hong Kong en Mumbai. In dezelfde periode was hij binnen het global ABN AMRO M&A team verantwoordelijk voor het opzetten, modelleren en trainen in de verschillende waarderingsmodellen. Zijn focus indertijd was op de sectoren Retail, Media, FIG en Automotive.

Bij Quore Capital richt Rob zich op de sectoren Consumer, Retail & E-commerce, Media & Technology.

In zijn vrije tijd is Rob een duizendpoot. Getrouwd en een gezin met drie kinderen, speelt golf en tennis in (zeer acceptabel) competitieverband, heeft zijn eigen race auto (zowel virtueel als fysiek) en is gedisciplineerd in zijn gym routine om zijn grootste passie te balanceren; goed eten.

 

 

 

 

 

— Lennert Flens
Lennert Flens

Lennert is na zijn internship in 2022 als analyst bij Quore Capital begonnen. Hiervoor heeft hij diverse stages afgerond bij Florin Finance en Nielen Schuman. Lennert heeft twee bachelors afgerond, Geschiedenis en Economie & Business aan de Universiteit van Amsterdam. Tevens heeft hij een minor in Econometrie afgerond. In aanvulling op zijn bachelor, heeft hij 3 maanden in Zuid-Afrika voor een non-profit organisatie gewerkt. Zijn master in Quantitative Finance heeft hij in 2021 afgerond aan de Universiteit van Amsterdam.

Lennert maakt deel uit van de sector teams Consumer, Retail & E-commerce and Building, Construction & Materials

Zijn hobbies zijn sporten (voetbal, hardlopen en tennis), reizen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.

 

 

 

 

 

 

— Milou Hajer
Milou Hajer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

— Remco van der Pol
Remco van der Pol

Na een aantal jaren in de advocatuur, is Remco in 2000 bij ABN AMRO Corporate Finance in dienst getreden. In 2008 heeft hij, als Senior Vice President Client Coverage voor de sectoren retail, consumer en healthcare, ABN AMRO verlaten om samen met zijn voormalige collega’s en vrienden, Mickey, Chris en Rob Quore Capital te beginnen.

Bij Quore Capital is Remco verantwoordelijk voor de sectoren Consumer, Retail & E-commerce.

Remco is getrouwd en heeft twee dochters. Buiten kantoor is hij te vinden in de gym, op de ijsbaan, op het water of in de bergen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

— Mickey Hovers
Mickey Hovers

Mickey is zijn carriere gestart bij ABN AMRO in 1998 waar hij verschillende functies heeft gehad binnen de financierings afdeling en de M&A afdeling tot Senior Vice President Corporate Finance in 2008. Daarna heeft Mickey samen met Chris, Rob en Remco Quore Capital opgericht.

Bij Quore Capital richt Mickey zich vooral op de sectoren Consumer, Retail & E-commerce en Media & Technology.

Mickey is getrouwd, heeft drie dochters en een geoefend oog voor de goede dingen van het leven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

— Maarten Koch
Maarten Koch

Maarten heeft zich in juni 2019 aangesloten bij Quore Capital en is verantwoordelijk voor alle schuld- en financieringsadviezen.

Voordat hij bij Quore Capital kwam werkte Maarten bij Deutsche Bank als Hoofd Leveraged Finance Benelux. Tevens zat hij in de management teams ‘Global MidCap Lending’ en ‘Commercial Banking Nederland’. Daarvoor heeft Maarten 3 jaar voor Deutsche Bank in New York gezeten en was onderdeel van het Leveraged Debt Capital Markets team.

Voor Deutsche Bank was Maarten verantwoordelijk voor de Benelux activiteiten van Intermediate Capital Group (ICG) en heeft hij bij ABN AMRO Leveraged Finance gewerkt.

Maarten heeft vele complexe financieringssituaties, buy-outs en financiële herstructureringen geleid. Zijn kennis en ervaring bestrijken het hele spectrum van bank financiering, schuld fonds financiering, achtergestelde schuld, werkkapitaal financiering en eigen vermogen financiering.

Maarten is getrouwd en heeft 4 kinderen. In het weekend is hij trouwe supporter van de hockey en voetbal teams van zijn kinderen. Hij houdt van hardlopen met zijn favoriete Spotify play list.

 

— Martijn Schaaf
Martijn Schaaf
Senior Associate martijn@quorecapital.com

Martijn is na zijn internship in 2019 bij Quore Capital begonnen. Daarvoor was hij research intern bij Rabobank waar hij een van de eerste onderzoeken heeft gepubliceerd over de relatie tussen de Nederlandse huizenmarkt en nieuws media. Martijn heeft een dubbele master in Corporate Finance en real Estate Finance van de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft een bachelor in Economie & Finance van de Universiteit van Amsterdam. Na zijn bachelor, heeft Martijn 5 maanden Finance gestudeerd in Shanghai, China.

Bij Quore Capital, is Martijn onderdeel van de sector teams Consumer, Retail & E-commerce and Business Services.

Martijn houdt van sporten (tennis, squash, fitness en hardlopen), maakt verre reizen en brengt graag tijd door met zijn familie en vrienden.

 

 

 

 

 

 

 

— Tijn Wicherink
Tijn Wicherink

Tijn is in 2022 bij Quore Capital begonnen als analyst. Daarvoor heeft hij zowel zijn bachelor in Bedrijfskunde in 2019 als zijn master in Spatial Economics in 2021 afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam. 

Tijn is onderdeel van de sector teams Business Services en Consumer, Retail & E-commerce.

Zijn vrije tijd brengt hij door met (kijken naar) sporten zoals voetbal en skien, en met familie en vrienden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

— Hein Verloop
Hein Verloop

Hein is zijn carriere begonnen bij ABN AMRO Corporate Finance. Na 3,5 jaar is hij in 2009 bij Quore Capital in dienst getreden en in 2018 toegetreden tot de partnership.

Bij Quore Capital is Hein onder meer verantwoordelijk voor de (kwaliteit van) diverse rekenmodellen, managen van de interne (knowledge) data bases en ontwikkeling daarvan. Tevens richt Hein zich op de marktsectoren Building, Construction & Materials en Consumer, Retail & E-commerce.

Hein is getrouwd en heeft drie jonge kinderen. Als het gezinsleven het toestaat, besteedt hij zijn tijd aan wielrennen, golfen, skien en reizen (Hein heeft al een aantal +4,000m beklimmingen op 4 continenten op zijn naam staan).

 

 

 

 

 

 

Het kantoor

Onafhankelijke corporate finance adviseurs

Uniek netwerk in buitenland

Wij zijn actief in binnen- en buitenland. Internationale opdrachten voeren wij zelf uit of in samenwerking met ons uitgebreide internationale netwerk van onafhankelijke corporate finance kantoren. Dit stelt ons in staat om met lokale kennis externe markten in kaart te brengen. Via ons netwerk hebben wij rechtstreeks toegang tot aandeelhouders en management van buitenlandse overnamekandidaten of kopers.

Waarom Quore Capital?

Veelzijdig met het oog op de toekomst.

 Multidisciplinair team

Multidisciplinair team

Ons team heeft gezamenlijk een brede kennis van de markt. De ervaring, vaardigheden en persoonlijkheden in ons team zijn multidisciplinair en zeer complementair. We werken graag samen omdat we weten dat daarmee de beste resultaten worden geboekt.

 Persoonlijke relatie

Persoonlijke relatie

U heeft bij ons een vast aanspreekpunt en persoonlijke aandacht. We zijn er voor u gedurende het gehele proces. Vertrouwen, gunnen en respect zijn belangrijke kernwaarden voor ons en onze werkzaamheden.

 Breed internationaal netwerk

Breed internationaal netwerk

Als onafhankelijke speler zijn wij aangesloten bij een netwerk van vergelijkbare onafhankelijke corporate finance adviseurs, met kantoren over de hele wereld. Dit netwerk maakt brede en lokale kennis direct beschikbaar voor onze klanten.

 Analytisch sterk

Analytisch sterk

Gedegen datagedreven analyse vormt de basis van ons werk. We maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van nieuwe technologie. We zijn in staat om complexe data analyses te verrichten met externe en in-house ontwikkelde software.