Financieel advies

Op zoek naar financiering?

Financiering die uw ambities mogelijk maakt

Hoe we werken

Samenwerking is onze kracht

Samen met u maken wij de toekomst concreet. Ondersteund door onze in-house ontwikkelde data analytics, adviseren we over de juiste stappen om de toekomst te realiseren. De kracht van ons advies zit in intensieve samenwerking, multidisciplinaire input en onze jarenlange ervaring.

Financiering die uw ambities mogelijk maakt

Financieel advies voor verschillende doeleinden

De behoefte aan een nieuwe financiering kan verschillende oorzaken hebben. Zoals een overname, groei, dividenduitkering of een herstructurering. Wij adviseren over de beste route. Uitgangspunt is dat de financiering naadloos aansluit bij uw ambities.

Wij weten welke mogelijkheden de financieringsmarkt uw onderneming kan bieden

Het structureren van een solide financiering is maatwerk. Financiering arrangeren voor een fusie of overname vraagt om een andere aanpak dan het aantrekken van groeikapitaal. Een herstructurering kent weer zijn eigen dynamiek. Wij adviseren op basis van uw specifieke situatie.

Financiering bij fusies & overnames

Vaak is er bij een overname ook behoefte aan financiering. Naast banken en investeerders, kijken we ook naar minder voor de hand liggende financieringsbronnen. Wij zijn in staat om voor elke situatie een passende financiering te structureren en te arrangeren.

Liquiditeitsoplossingen

Indien uw onderneming (tijdelijk) in zwaar weer verkeert, assisteren wij bij het vinden van liquiditeitsoplossingen. We onderzoeken en adviseren hoe herstructureringsplannen uw liquiditeit verbeteren en gaan hiervoor in gesprek met uw financiers of mogelijke alternatieve financiers.

Groeikapitaal

Wij helpen scale-ups die zoeken naar aanvullend groeikapitaal. Samen met u bepalen we de juiste financieringsstructuur om vervolgens de juiste financiers te vinden.

Meer weten? Neem contact op

Overige specialistische onderwerpen

Naast ons advies bij fusies en overnames en/of financieringen, kunt u ons ook inschakelen voor ander gespecialiseerd financieel advies. Voorbeelden hiervan zijn ondersteuning bij het opstellen en waarderen van businessplannen en het structureren van management incentive plannen. Daarnaast treden wij regelmatig op als financieel expert in juridische procedures.

Waardering

Ieder business plan heeft een economische waarde die kan worden berekend aan de hand van diverse financiële rekenmodellen. De uitkomsten van onze rekenmodellen leiden vaak tot belangrijke inzichten over de haalbaarheid en de waardecreatie van uw business plan

Management incentive plannen

Wij hebben ruime ervaring met het opstellen en structureren van management incentive plannen. Hierdoor kan het management meedelen in toekomstige winsten als beloning voor hun bijdrage daarin. We adviseren zowel aandeelhouders als management teams (natuurlijk nooit tegelijk) om samen tot een gedegen incentive pakket te komen.

Uw ambities realiseren?

— Quore Capital. Uw toekomst kernachtig weergeven.

We denken graag met u mee

Stuur ons uw vraag