Onze klanten

Toekomst kun je maken

Wij bieden u een visie en de bouwstenen.

Inhoudelijk met persoonlijkheid

Samen met u komen we tot de beste oplossing.

Om alle opties goed te beoordelen, gaan we bij voorkeur uit van een grondige analyse. We analyseren de beschikbare informatie in samenhang en met verschillende invalshoeken. Op basis van onze analyses zijn we in staat om interactieve scenario’s te presenteren en zo met u tot de beste conclusies te komen. Liever eerst een snelle en algemene inschatting? Dat kan natuurlijk ook.

Voor wie?

Onze klanten

Familie-ondernemingen

Familie-ondernemingen

Groeien, verkopen, (her)financieren, wisselingen van aandeelhouders of waardering van uw onderneming? Wij begeleiden u bij deze trajecten en maken helder inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn. Samen beoordelen we wat het beste bij uw toekomstplannen past.

Investeringsmaatschappijen

Investeringsmaatschappijen

Onze adviezen zijn altijd onderbouwd met solide data analytics. U kunt bij ons terecht voor sector analyses, complexe rekenmodellen, beoordelen van businessplannen, opstellen van een M&A agenda, transactieondersteuning, financieringsadvies en management incentive plannen.

Corporates

Corporates

Ondersteuning van uw corporate development afdeling nodig? U kunt ons aanstellen als uw externe adviseur, maar ook voor langere periodes kunnen wij uw interne team versterken met behoud van onze onafhankelijke visie.

Scale-ups

Scale-ups

Snel groeien met externe financiering? Wij beschikken over een groot netwerk van investeerders en financiers die kapitaal kunnen verschaffen aan snelgroeiende scale-ups die zoeken naar kapitaal. Daarnaast adviseren wij scale-ups bij het structureren van groeikapitaal.

Uw ambities realiseren?

— Quore Capital. Uw toekomst kernachtig weergeven.

We denken graag met u mee

Stuur ons uw vraag